Home peuters Groep1-8 Yoga Foto Docent Studio

Dansprojecten voor groep 7 & 8

De mix
Dit zijn algemene lessen dansexpressie en kinderdans. Er wordt naar aanleiding van diverse thema's gedanst en met bewegingspel gewerkt. Dit in combinatie met divers materiaalgebruik en aanstekelijke muziek. We zullen ook een aantal "kinderdansen" aanleren. Binnen deze lessen krijgen de kinderen de ruimte voor eigen inbreng en ligt de nadruk bij de hogere groepen ook op het samenwerken.

Stadse Fratsen
In de stad wonen allerlei typetjes. Wij gaan verschillende types mensen al dansend verbeelden, uitdiepen en indien gewenst naar een korte presentatie toewerken waarin vreemde, grappige en ontroerende " ontmoetingen" plaatsvinden. Samenwerking en eigen inbreng zijn van belang. De kinderen mogen dansen met zelf meegenomen kledingstukken zoals bijvoorbeeld een gekke hoed, prachtige sjaal, hippe regenlaarsen e.d. In les 5 kan evt. een presentatie plaatsvinden. Kosten 4 lessen lesen €220,-, met presentatieles €275,-

Combilessen dans & Yoga
Deze lessen bestaan uit een combinatie van yoga oefeningen en dansexpressie. Spelenderwijs leren de kinderen verschillende yoga-houdingen, werken met stem, ontspanningsoefeningen, concentratie spelletjes en dansexpressie. De thema's die behandeld kunnen worden zijn divers, en kunnen naar wens in overleg aangepast worden. Kosten €55,- per les.

dansfiguren